Back to Top

Steigerhout Vintage Look 30x200mm gedroogd

Click on above image to view full picture

Steigerhout Vintage Look 30x200mm gedroogd

Vintage Look Steigerhout planken 30x200mm. Steigerhout fijnbezaagd vintage kleur voor meubelen en decoratie in huis en tuin. Brinkmarkt kan veel soorten en maten opmaat leveren, en de kleinen afmetingen worden in onze machinale opmaat gezaagd. Mooie steigerplanken kunstmatig gedroogd tot een vochtgehalte van 10-20% is uitstekend geschikt voor interieur meubels en betimmeringen. Ook heel goed voor winkel stellingen en schappen om een karakteristieke uitstraling te krijgen.

Steigerhout Vintage Look 30x200mm gedroogd

Beschikbaarheid: In voorraad

Maat Prijs Voorraad Aantal Verzending
kopmaat x lengte 30x200x2500mm VintageLook
€ 8,50
  • ( vanaf 20 stuks voor € 7,95 per stuk )
In voorraad Vracht
kopmaat x lengte 30x200x1250mm VintageLook
€ 4,50
In voorraad Vracht
kopmaat x lengte 30x200x830mm VintageLook
€ 2,95
In voorraad Vracht
Informatie

Steigerhout Vintage Look omschrijving:

Steigerhout Old grey planken worden gezaagd uit vuren naaldhout, deze worden met zaagbladen gezaagd wat een mooie afgeronde structuur geeft op de planken. Steigerhout wordt eerst gezaagd en gedroogd en daarna behandeld in vintage kleur, verouderde hout kleur.

Specificatie:

Houtsoort:       Vuren
Afmeting:         Kopmaat 30mm dik x 195mm breed
Vochtgehalte:  10-20%
Oppervlakte:    Fijnbezaagd  (licht ruw) met Old grey kleur geeft een vintage look
Keurmerk:        PEFC gecertificeerd (duurzaam kappen)
Opslag:            Alle oude steigerplanken liggen buiten opgeslagen

Toepassing:

Steigerhout word veel gebruikt voor meubels, keukens, tafels, banken, loungebanken, statafels, enz. Ook is het goed te gebruiken voor interieur betimmeringen zoals lambriseringen, plafonds en kastenwanden. 

Bewerking:

Steigerhout wordt veel bewerkt door het licht te schuren met de hand of kleine schuurmachine, zodat de scherpe kanten eraf zijn en de vezels wat glad, niet teveel schuren of schaven want dan is de mooie structuur eraf.   Bevestigen kan met zelfborende houtschroeven, hiervan heeft BRINKmarkt alle maten op voorraad in torx en pozidrive. kijk daarvoor bij onze schroeven.

Steigerhout bestellen hoe gaat dat?:

Steigerhout kun je in de webwinkel bestellen, daar staan heel veel maten, en bij de steigerplanken opmaat staan heel veel kleien afmetingen, deze moeten wij doorgaans nog wel even zagen, daarom is het handig de bestelling eerst door te geven voor je afhaald, maar direct afhalen kan ook, Staan de gewenste maten er niet bij, stuur dan een email en maken wij een gepaste offerte. Ook voor grote aanvragen graag mailen, dan maken wij een gepaste offerte.

Steigerhout bezorgen wat kost dat?:

Steigerhout kan heel gemakkelijk worden besteld in de webwinkel. Als je alle gewenste maten hebt ingevult, en evt. de juiste steigerhoutbeits en schroeven erbij opgegeven, dan ga je naar de betaalpagina, en vult de adresgegevens in. Dan kun je kiezen voor afhalen (dat is gratis) of je kiest voor bezorgen, dan berekend Googlemaps de afstand van ons magazijnadres naar uw opgegeven adres en rekend het systeem de kilometers automatische uit en rekend € 1,- per kilometer enkele reis voor de vrachtkosten. Voor alle grote producten zoals hout en plaatmateriaal staat een vrachtwagentje als symbool dat geeft aan vrachtkosten.Wij bezorgen meestal alle vrachten zelf met eigen transport.

              

 toepassing winkel interieur             OldGrey kleur geeft een oude steigerhout look                       PEFC keurmerk duurzaam bosbeheer.